Update situatie Corona Virus

Beste leden van de Skodaclub,

Even een update om u op de hoogte te houden hoe de situatie is m.b.t. onze club. 

Wij hopen dat iedereen nog gezond is en blijft! 

Als bestuur zijn we erg voorzichtig met organiseren. Toch hebben we besloten om een najaarsrit te houden op 3 oktober (onder voorbehoud). Wij kunnen dit op een veilige manier doen, u zit tenslotte in uw eigen auto! En bent u gezamenlijk buiten, dan houdt u verplicht minimaal 1,5 meter afstand! Deze week krijg u bericht op Facebook/Website + mail met alle informatie hierover. Houdt Facebook en website goed in de gaten en geef u zo snel mogelijk op als u mee wilt rijden. 

We hadden aardig wat evenementen bedacht voor dit jaar…., echter door toedoen van Corona kan dit helaas niet plaatsvinden (uw en onze gezondheid gaat voor). De evenementen van dit jaar worden verplaatst naar 2021, vermits het natuurlijk veilig kan inzake Corona. 

En dan nog even over de contributie over 2020…. Omdat we minder georganiseerd hebben, willen we op de aankomende ALV 2021 met u bespreken wat we hiermee gaan doen. 

Wij vinden het als bestuur erg jammer dat we u niet hebben mogen spreken/zien dit jaar tijdens evenementen. Ondanks de grote zorgen die we allemaal hebben, hopen wij u toch op gepaste afstand te mogen begroeten tijdens onze najaarsrit.

Ook als zit het voor ons allen tegen, wij als bestuur hebben toch veel zin in het aankomende jaar. En hopen dan weer mooie evenementen te organiseren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Skoda Club Nederland