Club Weekend 13-14-15 mei 2022

Beste Skoda liefhebbers,

Gelukkig kan er dit jaar weer een clubweekend georganiseerd worden. Heb je zin om met je mede-Skodaliefhebbers een leuke rit te maken, een bijzonder automuseum te bezoeken, te kletsen over jouw favoriete Skoda’s en vooral een heel gezellig weekend te hebben? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!

Wanneer is het?

13, 14 en 15 mei 2022

Waar is het?

Camping de Gouw in Hoogwoud, zie www.campingdegouw.nl Neem zelf contact op met de camping om te reserveren. Meld dat je van de Skodaclub bent, dan krijg je een plek op het Skodaveldje.

Wat gaan we doen?

Vanaf vrijdagmiddag kunnen de weekendgasten zich bij camping de Gouw te Hoogwoud verzamelen. We hebben een eigen veldje met een sanitair gebouw en een klein keukentje. Je zorgt deze avond voor je eigen eten en drinken.

Zaterdagochtend staat om 10.00  de koffie klaar. Na de koffie starten we met een rit door het prachtige West-Friesland, we bezoeken het Eenden museum in Andijk waarna we gezamenlijk een lunch krijgen van de club. We vervolgen de rit om in de middag weer terug op de camping te komen. ’s Avonds is er een gezamenlijke BBQ en is er voldoende tijd om elkaars auto’s te bewonderen en gezellig bij te kletsen.

Zondagochtend hebben we een gezamenlijk ontbijt, waarna iedereen op zijn eigen tempo huiswaarts keert. (Of nog even langs tuincentrum de Boet of het Hollands Kremlin gaat)

Wat kost het?

Kom je het hele weekend? Dan betaal je €7,50 p.p. voor de BBQ op zaterdag en €10,– p.p.p.n voor de camping. Je dient zelf de overnachting(en) met campingeigenaar af te rekenen. Er is geen pin, je kunt wel contant of met een tikkie betalen.

Kom je alleen op zaterdag? Dan betaal je €4,50 p.p. voor deelname aan de rit en €7,50 p.p. voor de BBQ.

Inbegrepen in de rit op zaterdag zit de start met koffie met wat lekkers, toegang tot het eendenmuseum en de lunch.

Wil je de verschuldigde bedragen (dus de BBQ en evt. deelname aan de rit op zaterdag) vooraf betalen aan de Skodaclub op rekening NL02 RABO 0313 1195 11 o.v.v. SCW2022

Inschrijven

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de zaterdag te komen en mee te doen aan de rit en de BBQ. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Inschrijven kan via deze link

Heb je nog vragen over het weekend of wil je iets anders weten? Neem contact op met Harold de Pater via secretarisskodaclub@gmail.com.

We hopen je te zien op het clubweekend,

Met vriendelijke groet,

Bestuur Skodaclub Nederland