Studiemodellen

Studiemodellen van Skoda


Skoda Joyster

Een  interessante modelstudie is zondermeer de Skoda Joyster. In deze auto zien we de stijlkenmerken van toekomstige modellen. De nieuwe Fabia zal ook veel stijlkenmerken hebben van deze Joyster.

 

 


Skoda Yeti

De Skoda Yeti is een op de autosalon van Geneve gepresenteerde conceptcar, waarmee Skoda wil laten zien wat zij met een SUV bedoelen. Geen agressieve off-road, maar een comfortabele alleskunner met dat beetje méér. 

 


Skoda Roomster:

Een heel interessante ruimtewagen-studie, met een op zijn minst opmerkelijk uiterlijk. Ook de besteluitvoering is heel apart. In productie zou het een ideale blikvanger voor bedrijven kunnen zijn. Veel van de stijlkenmerken van de Roomster zijn overigens terug te vinden in de Skoda Yeti.

 

 


Skoda Tudor 

Daarnaast is er de Skoda Tudor (weer een naam uit het rijke verleden), die helaas in het studie-stadium is blijven steken. Het is een prachtige en snelle (en productierijpe) Coupé, die een prachtige aanvulling zou kunnen zijn op het modellengamma van Skoda. Volgens geruchten zou hij echter als Volkswagenmodel in productie zou gaan. 

 

Klik op de foto om meer foto’s van de Skoda Tudor te zien…

 

 


De jaren 20   De jaren 30   De jaren 40   De jaren 50  De jaren 60   De jaren 70   

De jaren 80   De jaren 90   vanaf 2000   Studiemodellen


Ziet u geen menubalk? Klik dan hier om de volledige site te bekijken…

StatCounter - Free Web Tracker and Counter