Clubweekend 2-3-4 juni 2023

Ook dit jaar organiseren we weer een clubweekend, dit keer in het mooie Sibculo in Overijssel. Heb je zin om met je mede-Skodaliefhebbers een leuke rit te maken, te kletsen over jouw favoriete Skoda’s en vooral een heel gezellig weekend te hebben? Twijfel dan niet langer!

Wanneer is het?

2, 3 en 4 juni 2023

Waar is het?

Camping Allemanshoeve, Vleggedijk 17a, 7693 PW te Sibculo. Neem zelf contact op met de camping om te reserveren. Meld dat je van de Skodaclub bent en dat we bij elkaar willen zitten.

Wat gaan we doen?

Vanaf vrijdagmiddag kunnen de weekendgasten zich bij camping Allemanshoeve melden. We hebben geen eigen voorzieningen anders dan de camping heeft. Je zorgt deze avond en de volgende ochtend voor je eigen eten en drinken.

Zaterdagochtend na de koffie starten we met een rit door het prachtige Overijssel en gaan we een stukje door Duitsland. Identiteitsbewijs of paspoort is in het buitenland verplicht, een rijbewijs alleen is niet voldoende! Neem die dus ook mee. We passeren de grens tussen twee paaltjes die slechts 2m uit elkaar staan. Dus let op de maat van je auto. We begeleiden je zo nodig hier doorheen, maar dit is uiteraard wel op eigen risico. Aan het einde van de rit gaan we weer terug naar de camping. We sluiten de dag af met een gezamenlijke BBQ en is er voldoende tijd om elkaars auto’s te bewonderen en gezellig bij te kletsen.

Zondagochtend hebben we een gezamenlijk ontbijt voor degenen die gebleven zijn, waarna iedereen op zijn eigen tempo huiswaarts keert.

Wat kost het?

Voor de leden en partners is de rit gratis. Tijdens de rit zullen broodjes en drinken worden uitgedeeld. De BBQ wordt je aangeboden door de Skodaclub. Niet leden betalen € 7,50. Neem echter zelf iets te drinken mee voor de BBQ, drinken wordt niet verzorgd.

Kom je alleen op zaterdag, dan betaal je € 1,00 daggeld. Dit is voor gebruik van de camping. Graag vooraf betalen aan de Skodaclub op rekening NL02 RABO 0313 1195 11 o.v.v. SCW2023

Als je blijft overnachten, kost de camping € 15,00 per nacht voor 2 personen plus € 1,05 toeristenbelasting p.p. per nacht. Je betaalt geen daggeld. Zie de tarieven van de camping voor meer info. Je dient dit zelf met de campingeigenaar af te rekenen. De camping is vrij klein, dus wees op tijd met reserveren. Vol = vol.

Inschrijven

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de zaterdag te komen en mee te doen aan de rit en de BBQ. Je kunt dit allemaal aangeven op het inschrijfformulier. Je krijgt tzt na inschrijving meer informatie over tijden en startpunt. Je kan je inschrijven tot 20 mei.

Heb je nog vragen over het weekend of wil je iets anders weten? Neem contact op met Harold de Pater via secretarisskodaclub@gmail.com.

We hopen je te zien op het clubweekend,

Met vriendelijke groet,

Bestuur Skoda Club Nederland